a rendszerfelügyelő

H-H Informatikai Kft.

Bemutatkozunk

A H-H Informatikai Kft-t 2003-ban alapítottuk azzal az elhatározással, hogy szakmai tapasztalatainkkal segítsük a vállalkozásokat dinamikus fejlődésükben.

Mivel a számítástechnika robbanásszerű fejlődése új távlatokat nyitott a vállalkozások előtt, ahhoz, hogy a modern technológia által nyújtott lehetőségekkel élni tudjanak, szükség van kimagasló tudással rendelkező IT szakemberekre.

©2005 H-H Informatikai Kft.

 

Az oldalakon előforduló márka-, valamint kereskedelmi védjegyek bejegyzőjük tulajdonában állnak.

zeinek, rendszereinek telepítésében szerzett magas fokú jártasság, és üzemeltetési tapasztalataink igazolják szakértelmünket.

 

Vállalkozásunk fő tevékenysége a rendszeradminisztráció, melyet leginkább azoknak a cégeknek, non-profit szervezeteknek ajánljuk:

 

- akiknek szükségük van informatikai munkaterületek biztosítására (rendszergazda alkalmazása, stb.), de a szakképzet munkaerő alkalmazása nem térül meg.

 

- akiknél a számítógép-hálózat és az információtechnológiai eszközök méretüknél és feladatuknál fogva nem napi rendszerességgel igényelnek karbantartást és rend-szerfelügyeletet.

 

- ahol a felmerülő problémák és feladatok határozzák meg az innováció irányát, és    ehhez keresnek szakértő partnert.

 

- ahol az induló vállalkozás üzleti céljai eléréséhez megfelelő informatikai eszközök   kiválasztásában, és komplett rendszerek kiépítésében kell segítséget nyújtani.

Célunk, hogy a legújabb tudás alapján minden vállalkozás számára elérhetővé váljon az informatikai eszközök haté-kony, költségtakarékos üzemeltetése.

 

Vállaljuk, hogy mérsékelt áron, kitűnő munkával végezzük ügyfeleink üzlet-menetének  informatikai támogatását. Szakmai tudásunkat nemzetközi vizs-gák (MCP, CCNA) és informatikai (Cisco, Microsoft, Linux) tanfolyamok elvégzése igazolják. Vezető hardver gyártó cégek szerver és desktop eszkö-